Μείγμα αρωματικών βοτάνων για Κρέας Καυτερό

Περιγραφή

Συνδυάσαμε τα πιο αρωματικά βότανα της Ελληνικής φύσης και δημιουργήσαμε το πιο γευστικό μείγμα ιδανικό για όλα τα κρέατα 

Συστατικά: Ρίγανη, Δενδρολίβανο, Φασκόμηλο, Βασιλικός,  Σκόρδο, Μπούκοβο γλυκό & Καυτερό.

Πρόταση χρήσης

Προτάσεις μαρινάδας:

Σε ένα μπόλ αναμίξτε το μείγμα αρωματικών βοτάνων, ελαιόλαδο ,αλάτι , πιπέρι  και απλώστε το πάνω στο κρέας. Αφήστε την μαρινάδα για 1 ώρα στο ψυγείο ή για ακόμα πιο έντονη γεύση όλο το βράδυ.

Tip για μοσχαρίσιο κρέας : Προσθέστε επιπλέον μπαλσάμικο ξίδι . Βοηθάει στο να μαλακώνει τις ίνες του κρέατος και ταιριάζει εξαιρετικά με το μοσχάρι.

Tip για κοτόπουλο : Προσθέστε επιπλέον λίγο από την αγαπημένη σας μουστάρδα